Menu

Green Energy Solutions blog


Over ons

Green Energy Solutions blog

Hallo, welkom op mijn blog over energie solutions. Mijn naam is Laurens en ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht voor Natuur en Innovatiemanagement. Al sinds jongs af aan heb ik een passie voor een betere en groenere wereld. Ik geloof in de kracht van de natuur en dat wij met onze kennis hierover kunnen bijdragen. Op mijn blog schrijf ik dan ook met veel plezier over duurzame energie oplossingen en welke technieken er vandaag de dag al op de markt zijn. Ik hoop te kunnen informeren en te inspireren. Zowel voor bedrijven als particulieren hoop ik uiteen te kunnen zetten wat de voordelen van groene energiesoorten zijn. Wees welkom en leer meer over energie solutions.

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Duurzame energie: zonnepanelen voor bedrijven
30 november 2017

Wil jij investeren in jarenlange goedkope energier

Duurzame energie: zonnepanelen voor bedrijven

Wil jij investeren in jarenlange goedkope energierekeningen en daarbij ook jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Investeer dan in zonnepanelen. Zeker voor jouw bedrijf kan het investeren in zonnepanelen het verschil maken. Zo kun je jouw bedrijf als een groen bedrijf profileren en heb je nauwelijks tot geen energiekosten. Dit gaat flink schelen in de portemonnee en je bent ook nog eens goed bezig. Maar hoe werkt zonnepanelen bedrijven precies? Hoe kom vindt je een bedrijf dat zonnepanelen voor bedrijven installeert, wat kost het en zijn hier subsidies voor? In deze blogpost vindt je alles wat je moet weten over zonnepanelen voor bedrijven. Lees snel verder.


Hoe vindt je een geschikt bedrijf om zonnepanelen te installeren?

Er zijn veel verschillende aanbieders in zonnepanelen voor bedrijven. Hoe vindt je degene die het best bij jouw bedrijf past? Je kunt eenvoudig via de online zoekmachines op zoek gaan naar installatiebedrijven. Op de websites vindt je vaak uitgebreide informatie over de services. Zo kun je eenvoudig de bedrijven vergelijken en zien welke het best bij jou past. Maak bijvoorbeeld een lijstje van punten die jij belangrijk vindt en vink deze af bij bedrijven die dit leveren. Wil je bijvoorbeeld lange garantie, doorlopende service of is budget een doorslaggever? Kijk hier dan vast naar voordat je contact opneemt.


Vraag naar de voorwaarden en prijzen

Wanneer je een bedrijf gevonden hebt dat jou kan helpen met de installatie van zonnepanelen, kun je eenvoudig contact opnemen. Via een contactformulier op de website, per email of telefonisch. Maak een afspraak om nog meer vragen te kunnen stellen of vraag gelijk een offerte aan. Zo kun je zien of je helemaal tevreden bent met de service die wordt aangeboden en de keuze maken.


Subsidie

Wist je dat je als bedrijf ook gewoon subsidie kunt krijgen voor de installatie van zonnepanelen? Dit kan de doorslag geven om te investeren in zonnepanelen. Zorg dat je voor de installatie de subsidie al aanvraagt en er kan een deel van het aankoopbedrijf gesubsidieerd worden. Zowel bij de staat als bij de gemeente zijn er verschillende mogelijkheden om subsidie voor groene energie aan te vragen. Je kunt niet met terugwerkende kracht subsidie aanvragen, dus doe vraag dit op tijd aan. Zonnepanelen voor bedrijven kunnen in de toekomst het verschil maken. Zo bespaar jij op de energierekening van het bedrijf en help je ook mee aan een beter milieu. Zonnepanelen bedrijven kunnen jou voorzien van de nodige informatie over de plaatsing van de panelen en bij de gemeente kun je terecht voor een substitutie van de prijs. Zo is het extra voordelig om zonnepanelen aan te schaffen.